Ольга Фреймут показала, яким було її життя 10 років тому (фото)

Сьогодні,   06:40    501

У карʼєрі Ольги Фреймут ставалися як злети так і падіння. Зірка не приховувала, що в певний момент взагалі могла втратити своє місце на телебаченні, і єдина людина, яка їй реально допомогла — це Дмитро Коляденко, який запросив її до себе на шоу, щоб нагадати глядачам про те, яка ведуча в них є.

Незабаром її популярність пішла вгору: після ранкового шоу і ризику забуття, Ольга Фреймут раптом стала ревізоркою та експертом. І саме завдяки цій позиції вона стала легендарною, і навіть зараз, коли вже багато років не знімається, а веде лекції та активно дискутує у своєму блозі, її не забуває ніхто.

Останні новини:  Вагітну Марго Роббі помітили з чоловіком на прогулянці (фото)

Хоча Ольга зізнається, що заробляю за допомогою блогу набагато більше, ніж на телебаченні, а також її дохід складає прибуток з видання, вона постійно говорить про те, як сильно сумую за часами, коли їздила зі зйомками по різним містам України та спілкувалася зі своїми колегами. Навіть попри конфлікт з Сергієм Притулою, Ольга Фреймут часто говорить про нього та Олександра Педана.

Останні новини:  Родина Вікторії Бекхем потужно підтримала її на Тижні моди в Парижі (фото)

Ольга Фреймут показала, яким було її життя 10 років тому

Ольга Фреймут розповіла про батька своєї дочки Злати
Ольга Фреймут показала, яким було її життя 10 років тому

І от нещодавно екс-ведуча знову потішила архівними кадрами, на яких показала, як із заплющеними очима, не відкриваючи двері змогла вгадати, що її чекає у номері готелю.




Завдяки багатому досвіду Фреймут одразу встановила, що там ковролін та проблема з провітрюванням.

Останні новини:  Даша Астаф’єва показала найефектніший образ сезону (фото)
 

Як відомо, Ольга Фреймут завжди робила зауваження готель’єрам, коли в приміщенні знаходилися штучні квіти, багато поверхностей, які збирали пил, коврова поверхня та інші атрибути подібного роду.

Це ще були часи, коли Ольга Фреймут була впевнена, що у її дочки Злати не буде поганих звичок, і звичайно не знала, що в неї народиться ще двоє дітей. На даний момент сім’я проживає у Великобританії, старша спадкоємиця Ольги Злата вчиться в Сполучених Штатах Америки.