Фото Вілла Сміта і Брюса Вілліса з вечірки Пі Дідді потрапили до Мережі

Сьогодні,   12:30    1041

Список зірок першої величини, які побували на скандальних вечірках Пі Дідді, стає дедалі довшим. У Мережі з’являється все більше знімків, що шокують.

5634_1.jpg (35.08 Kb)

І якщо Леонардо Ді Капріо було знято вдень, а тому він сміливо стверджує, що відвідував лише пристойну частину заходів, то Віллу Сміту доведеться виправдовуватися.

Відразу два видання стверджують, що отримали у розпорядження знімки з вечірки, на якій частування для гостей і Дідді, який нині перебуває під арештом, розміщували на оголених жіночих тілах.

Останні новини:  Анджеліна Джолі з’явилася на кінофестивалі у невдалій сукні

З етичних міркувань Radar Online не опублікував кадри, але в подробицях описав те, що відбувається. Фото з аналогічним описом розмістив сайт TMZ та Daily Mail. Всі ресурси стверджують, що саме того вечора в гостях у Дідді були Брюс Вілліс, Вілл Сміт та Оуен Вілсон. Вони байдуже спостерігали за тим, що відбувається, і просто їли.

Останні новини:  Віталій Козловський розсекретив, до якої бригади його перевели

Є думка, що репер невипадково заманював зірок на свої сумнівні заходи. У цей момент акторів та акторок знімала прихована камера:

«Це підливає олії у вогонь, оскільки він міг використовувати свої записи, щоб надавати великий вплив на багатих і впливових», — каже інсайдер видання Radar Online.

Джерело також припустило, що саме з цієї причини Пі Дідді може бути зараз у великій небезпеці. Впливові люди, яких він шантажував, можуть організувати замах на зірку.

Останні новини:  Valentino fashion show: Джаред Лето, Гаррі Стайлз, Сальма Хайек та інші на показі


bilshe.com