Даша Астаф’єва показала найефектніший образ сезону (фото)

Сьогодні,   16:40    267

Для багатьох новий сезон – це не тільки привід для оновлення гардероба, але й чудова нагода поекспериментувати з новими образами.

Так, одна з найкрасивіших жінок в українському шоубізнесі – співачка, модель, ведуча та блогерка Даша Астаф’єва оприлюднила фотографії, на яких у всій красі продемонструвала свою нову стрижку, яка увійшла до списку найголовніших трендів 2024 року. Йдеться про класичне каре з густим чубчиком, який можна укладати різними способами.

Останні новини:  Супермодель Адріана Ліма відвідала Тиждень моди в Парижі (фото)
Даша Астаф'єва показала наймоднішу стрижку 2024 року
Даша Астаф’єва показала наймоднішу стрижку 2024 року

Нагадаємо, вперше Астаф’єва з’явилася з новою зачіскою цього літа і відразу викликала захоплення у своїх підписників. Тоді в коментарях багато хто відзначив, що стрижка зробила Дашу ще ефектнішою і привабливішою. Особливе значення у зачісці зіграла прямий густий чубчик, за допомогою якого майстер ідеально скоригував овал її обличчя, виділив красиві очі та високі вилиці.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Нагадаємо, що Даша Астаф’єва завжди привертала увагу шанувальників не лише своїми модними експериментами. Останні кілька місяців підписники з цікавістю спостерігають за розвитком подій у її особистому житті. Минулого року стало відомо, що у Астаф’євої новий роман із якимось загадковим чоловіком, особистість якого вона ретельно приховує. Щоправда, деяка інформація про коханого Даші все ж таки з’явилася. Наприклад, відомо, що обранець Астаф’євої працює у сфері IT-технологій і навіть допомагав їй створювати новий проєкт. Коханий на 10 років молодший від знаменитості і непогано забезпечений.

Останні новини:  Блиснула декольте у стильному костюмі: Вікторія Бекхем на вулицях Парижа (фото)
Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Більше інформації розповів скандальний український блогер Богдан Беспалов. Посилаючись на свої джерела, журналіст повідомив, що влітку 2024 Даша Астаф’єва таємно вийшла заміж. Щоправда, вагомих аргументів та доказів пліткар так і не навів. Астаф’єва також не підтвердила чуток. Залишається тільки здогадуватися, що ж насправді відбувається в житті найкрасивішої та найефективнішої співачки, моделі, ведучої та блогерки України.

Останні новини:  Емілі Ратаковскі прилетіла до Парижа на Тиждень моди (фото)