Ізраїльські війська захопили російську зброю на позиціях «Хезболли» у Лівані (ВІДЕО)

Сьогодні,   09:33    2162

Сили оборони Ізраїлю захопили озброєння російського виробництва на позиціях терористичного угрупування «Хезболла».
Про це повідомив місцевий телеканал Channel 13.

Озброєння було захоплене під час операції Ізраїлю на півдні Лівану. Серед захоплених зразків — ракети 9М131ФМ (термобаричні) та 9M131M протитанкового ракетного комплексу «Метис-М».

Крім того, показаний переносний зенітно-ракетний комплекс 9K32M «Стрела-2» й реактивні піхотні гранатомети РПГ-29 «Вампир» та РПГ-27 «Таволга». На інших фотографіях від Сил оборони Ізраїлю можна помітити реактивний піхотний вогнемет МРО-А.

Останні новини:  Патрульна поліція показала кадри з нагрудних камер поліціянтів після удару армії РФ по Херсону (ВІДЕО)




Озброєння російського виробництва «Хезболла» могла отримати через треті країни, зокрема, найімовірніше, із Сирії. Водночас не варто виключати можливість постачань з Росії шляхом експорту через треті країни.

Спецпризначенець Сил оборони Ізраїлю (IDF) з реактивним піхотним вогнеметом МРО-А російського виробництва

Як зазначає «Мілітарний», нещодавно повідомлялося, що «Хезболла» використовує розвідувальні безпілотники Ту-143 «Рейс» радянського виробництва як засіб ураження. Терористи розміщують пускові установки перероблених «Рейсів» у спеціально обладнаних житлових будівлях. Як підтвердження, ізраїльтяни раніше опублікували відео, на якому зафіксований момент від’єднання стіни будівлі для пуску «Рейса». Єдиною, принаймні офіційно, країною регіону, яка використовувала «Рейси» була Сирія.

Останні новини:  Росіяни на мопедах штурмували позиції 30-ї бригади: чим це закінчилось (відео)