У Підмосков'ї знайдено тіло "ексміністра" "ЛНР"

Сьогодні,   12:23    260

У Підмосков ї знайдено тіло ексміністра ЛНР

Фото: ТАСС

Колишнього «міністра» «ЛНР» Завізенова знайшли мертвим у Підмосков’ї

У його заміському будинку зберігалися мисливські рушниці. На час НП на території знаходився неповнолітній син Завізенова.

У Підмосков’ї з вогнепальним пораненням голови знайдено колишнього «міністра» палива, енергетики та вугільної промисловості так званої «ЛНР» Костянтина Завізєнова. Про це у вівторок, 1 жовтня, повідомляє ВЧК-ОГПУ з посиланням на власні джерела.

Останні новини:  У Росії вирішили відправити на війну 40% підсудних - ЗМІ

Тіло Завізєнова було знайдено в Істринському районі на земельній ділянці біля його заміського будинку.

«Він помер від поранення в голову. Поліцейські застали в будинку його неповнолітнього сина, знайшли кілька мисливських рушниць. За словами дитини, батько пив горілку і розмовляв із ним про життя. Потім він планував поїхати спати в готель, а на ранок забрати рушниці та їхати на полювання на Камчатку», — сказано в повідомленні.

Останні новини:  Замах на Прилєпіна: суд виніс вирок підозрюваному

Костянтин Завізєнов є уродженцем російського міста Перм. 50-річний росіянин працював в інвестиційних департаментах Міненерго РФ, Мінпроменерго РФ, а також у концерні Росенергоатом.

Як зазначає ВЧК-ОГПУ, з 2010 по 2016 рік Завізєнов був директором з управління ризиками в Інтер РАО ЄЕС — найбільшій в Росії енергетичній компанії, яку 2010 року очолив син зберігача активів Путіна — Борис Ковальчук.

Останні новини:  Росія розробляє “секретний” дрон у Китаї: у Defense Express пояснили, чому він небезпечний

korrespondent.net