Kia анонсувала рестайлінг для Sportage

Вчора,   22:00    300
Південнокорейська марка Kia почала рекламну кампанію з презентації оновленого кросовера Sportage.

Актуальне покоління Kia Sportage, яке випускається з 2021 року, незабаром отримає оновлення. Принаймні про це свідчать численні спостереження фотошпигунів.  

Хоча зміни на тестах все ще були приховані під камуфляжем, нові подробиці тепер можна побачити в перших тізерах, оприлюднених самим брендом. 

Що зміниться? 

Kia Sportage 2025 року

Як завжди при рестайлінгу в середині покоління, найважливіші нововведення будуть зосереджені на передній частині. Новий Sportage матиме більші фари вертикальної форми, натхненні останніми моделями Kia. Наприклад Sorento.  

Крім того, увагу привернуть світлодіодні денні ходові вогні, тонша решітка радіатора та дещо змінений бампер. Все виглядає трохи більш стримано.  

Останні новини:  Вся надія на аеродинаміку: у Stellantis придумали, як збільшити запас ходу електромобілів

Kia Sportage 2025 року

Задні ліхтарі більше не проходять трикутно в задній частині, а вертикально вниз під високою лінією пояса. Отже, у задній частині (і силуеті) Sportage мало що змінилося. Як вже показали шпигунські кадри. 

Завдяки новим вимогам ЄС з допоміжними системами та інформаційно-розважальними системами відбудуться більші зміни. 

Двигуни 

Kia Sportage 2025 року




Обсяг оновлень для Kia Sportage базуватиметься на вже відомих змінах у Hyundai Tucson. І це також вплине на модельний ряд двигунів.  

Останні новини:  В Україні з’явився рідкісний універсал на базі BMW

На даний момент модельний ряд Sportage охоплює дизельний двигун потужністю 136 к.с. (з 48-вольтним MHEV), бензиновий двигун потужністю 160 к.с. повний гібрид потужністю 215 к.с. Нічого насправді не зміниться. 

Але точно про це буде відомо лише після презентації, дата якої поки невідома. Можливо, вона відбудеться навіть не цього року, адже вихід на ринок запланований не раніше 2025 року. Ціни, ймовірно, будуть трохи переглянуті в бік підвищення. 

Останні новини:  Маск розповів подробиці про новий електромобіль Tesla


motorcar.com.ua