Анна Трінчер встановила рекорд України

Сьогодні,   16:30    293

Нещодавно дівчина повідомила про запуск свого курсу медитацій та вже встигла наробити ажіотажу в інфопросторі. А вже сьогодні Анна встановила простір для медитацій прямо в ТРЦ «Ocean Plaza».

Так, нещодавно Анна Трінчер презентувала свій новий проєкт, присвячений практикам медитації. Вже вчора артистка вирішила провести публічний захід прямо в торговому центрі, який одразу зібрав велику кількість людей, серед яких були і зіркові гості та друзі артистки. Так, на фото можна побачити блогерів Олександра Заліско, Діану Глостер, Анастасію Скальницьку, Олю Шелбі, телеведучу Наталі Солоннік, співачок Марту Адамчук та Таню Лі.

Останні новини:  Селена Гомес показала свої фото без фільтрів

За словами організаторів, мета проєкту — навчити людей основам медитації та допомогти кожному знайти внутрішній спокій у сучасному світі. Відомо також, що продюсером проєкту стала оранжева блогерка Аніта Соловей.

Для мене цей проєкт — це не просто медитації, а можливість допомогти людям відчути внутрішню гармонію та стабільність у наш час. Я дуже рада, що так багато людей відгукнулися і приєдналися до цієї події. Це лише початок, і я впевнена, що медитація стане частиною життя багатьох українців, — зазначила Анна Трінчер під час заходу.

Останні новини:  Маша Єфросиніна - про чоловіка-військового: Нас тримає разом тільки досвід

Представники Книги рекордів України вже офіційно зафіксували подію як наймасовішу медитацію в країні. Окрім зареєстрованих учасників, навколо простору зібралася велика кількість відвідувачів, зацікавлених долучитися до практики та дізнатися більше про методики медитації від Анни.





dailynews.kyiv.ua