35-річна Ольга Мартиновська вперше зізналася, чому не хоче спільних дітей з новим коханим

Вчора,   22:30    253

Ольга Мартиновська нині щаслива й закохана. Звісно, прихильники цікавляться, чи збирається відома шеф-кухарка дарувати новому обранцю нащадка. Що думає з цього приводу знаменитість?

Під час прем’єри стрічки “Підйомна сила” журналістка Наталка Тур поцікавилася в Ольги Мартиновської деталями особистого життя. Напарниця Ектора Хіменеса-Браво відмовилася розповідати про свого обранця категорично, та все ж дещо вдалося дізнатися.

Мартиновська поділилася власними переживаннями. Ольга була заміжня всього 1 рік. Після того була зайнята виключно роботою та вихованням доньки. Тепер, коли через 10 років врешті знову закохалася, їй хочеться розповісти про свою радість на весь світ. Та обранець знаменитості – людина не публічна, тому суворо заборонив розповідати про нього хоч що-небудь в інтерв’ю. Мартиновська зізналася:

Останні новини:  Проти репера P. Diddy висунули ще шість нових звинувачень

“Особисті відносини взагалі бувають у когось простими? Були конфлікти, непорозуміння, невдоволення…”

8-річна донечка попервах ставилася до маминого коханого з ревнощами. Та вона поступово дорослішає, у Віри з’являються власні інтереси. З одного боку Ользі стало легше, а з іншого, вона усвідомлює, що, напевно, згодом буде сумувати, оскільки донька віддалятиметься все далі й не потребуватиме маминої уваги повною мірою.

Останні новини:  Женя Галич із O.Torvald вперше відповів на чутки про розлучення

Оскільки в Ольги є донька, у її обранця теж є діти від попередніх стосунків, то хочеться знати, чи планують вони спільних дітей у майбутньому? На це Мартиновська сказала таке:

“Думала, що я встигну до 35-ти. Не встигла, як планувала та як хотіла”.

Знаменитість відзначила, що більше не хоче цих відчуттів. До того ж досвід мами-одиначки дався взнаки. Хочеться більше приділяти часу собі, а не займатися памперсами та іншими дитячими турботами.





odnaminyta.com

Останні новини:  Як почуваються Дядя Жора та Андрій Дикий серед дружин і купи донечок