Як почуваються Дядя Жора та Андрій Дикий серед дружин і купи донечок

Сьогодні,   16:00    163

Зазвичай чоловіки гордяться синами – продовжувачами роду. А що робити, коли дружина весь час народжує донечок? Та ще й не одну-дві, а цілих три?! Як почувається Дяді Жорі та Андрію Дикому?

Андрій Дикий

Лілію Ребрик частенько звинувачують, що розбила сім’ю хореографа Андрія Дикого. На що та резонно зауважує, мовляв, якби їхній шлюб був щасливим, то не розсталися б. Про те, що Ірина не має образ на колишнього, свідчить їхня з Андрієм спільна робота після розлучення.

Останні новини:  Мадонна привітала старшу доньку з 28-річчям

Натомість Лілія почала обдаровувати коханого чоловіка дітками. За майже 13 років шлюбу народила аж трьох дівчаток – Поліну, Діану. Найменша Аделіна з’явилася на світ, коли матусі було вже 43 роки, а татку – 45.

Глава родини нічого не шкодує для своїх дівчаток, виконуючи всі їхні забаганки. Залюбки возиться з малечею, не гидує замінити памперс, допомагає дружині в роботі благодійного фонду. І, здається, навіть не мріє про сина, називаючи свою сім’ю “плацдармом для ніжності та поцілунків”.

Останні новини:  Вагітна Анна Кошмал у обтислому спортлуці продемонструвала стійку на голові та розказала про користь йоги

Дядя Жора

Шоумен обожнює свою дружину Наталію Мичковську. Напевно, тому що довелося разом пережити багато складних моментів. Побралися вони 24 роки тому. Спочатку сім’я поповнилася донькою Уляною. Пізніше народилася Устина.

Наталі довелося пережити дуже складну операцію на серці. Й не одну. Та вона відновилася настільки, що зуміла подарувати чоловіку ще одну донечку Аміну. Старшій дитині на цей момент було вже 15 років.

Останні новини:  Олександр Пономарьов влаштував побачення з 20 дівчатами

У 2020 році Дядя Жора переніс інсульт. Наталія доклала чимало зусиль, щоб поставити благовірного на ноги. Сама є прибічницею здорового харчування й чоловіка змушує до правильного раціону. Це неабияк дратує, адже шоумен полюбляє м’ясце та ковбаску. Тож саме на цьому тлі у них виникають конфлікти, а з вихованням донечок начебто усе гаразд.





odnaminyta.com