Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

Сьогодні,   14:30    408

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Днями сайт “Телеграф” випустив статтю з гучною заявою “Зрадила Україну”, яка стосувалася однієї із сестер Козловського, що мешкає в росії. Однак, журналісти не перевірили інформацію і розмістили у матеріалі фото зовсім іншої жінки — сестри співака, яка проживає в Україні і є прикладом відданості своїй країні, адже її чоловік бореться на фронті, захищаючи Україну від російських загарбників.

Останні новини:  35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Суть конфлікту

Для Віталія Козловського ця ситуація стала справжнім ударом. Він не приховує, що йому було боляче бачити таку помилку, адже це зачепило не лише його, але і його сестру, яка ніколи не зраджувала свою країну і залишається патріоткою України. Співак публічно відреагував на інцидент, наголосивши, що подібні помилки можуть завдавати значної шкоди людям.

“У мене дві зведених сестри. І дві Олени. На фото — сестра, яка живе у Львові й чоловік якої боронить Україну на одному з найважчих напрямків. До сестри з Росії вона ніякого відношення не має”, — зазначив Віталій у своєму зверненні.

Він пояснив, що дійсно має сестру, яка проживає в Росії, і це її фото мало б бути у статті. Проте журналісти припустилися грубої помилки.

Згодом редакція “Телеграфу” визнала свою помилку, виправила матеріал і публічно попросила вибачення за неправдиву інформацію. Та попри це, осад від ситуації залишився — для Віталія і його сестри цей випадок став прикладом того, як недбалість в журналістиці може призвести до серйозних емоційних травм.

Останні новини:  Дружина Михайла Федорова романтичними фото привітала його з олов'яним весіллям

До речі, зі слів співака, з Оленою, яка проживає в росії й не засуджує дії своєї країни, він давно припинив спілкування.

Козловський закликав журналістів бути відповідальнішими у своїй роботі, наголошуючи, що за кожною історією стоять живі люди, яким доводиться стикатися з наслідками таких помилок.





odnaminyta.com

Останні новини:  Колишнього чоловіка Брітні Спірс помітили на побаченні з новою дівчиною