З фокусом на електромобілі: названо автовиробника з найбільшим штатом науковців та дослідників

Сьогодні,   09:29    300

Китайський BYD має найбільший в світі штат працівників у галузі науково-дослідних розробок серед усіх автовиробників. Маючи понад 900 000 співробітників, BYD прагне продовжувати підйом у світових чартах продажів, розвиваючи нові технології для просування доступних електромобілів з більшим запасом ходу.

Продавши більше автомобілів, ніж Honda та Nissan у другому кварталі 2024 року, BYD став сьомим за величиною автовиробником у світі. У другому кварталі BYD продала 980 000 автомобілів, що на 40% більше, ніж минулого року.

Останні новини:  Фахівець розповів, чому атмосферний двигун не варто глушити відразу після зупинки

За словами генерального менеджера з брендингу та зв’язків з громадськістю BYD Лі Юньфея, зараз у компанії понад 900 000 співробітників. Лі опублікував скріншот у соціальних мережах, на якому показано, що штат BYD досяг 900 608 осіб. На кінець минулого року в BYD було трохи більше 700 000 співробітників, тобто в 2024 році додано майже 200 000 посад.

Останні новини:  ТОП-5 надійних вживаних авто з найкращим оснащенням

За словами Лі, BYD є одним із найбільших роботодавців у Китаї та найбільшим роботодавцем із понад 5300 компаній, зареєстрованих на фондовій біржі Китаю. Лі також сказав, що BYD також є найбільшим у світі автовиробником з точки зору штату дослідників і розробників, у компанії працює понад 110 000 наукових співробітників.

За останні два роки компанія найняла майже 50 000 випускників коледжів для підтримки досліджень і розробок. Щоб забезпечити лідерство в сфері електромобілів, BYD у наступному році також подвоює обсяги досліджень і розробок, інвестуючи значні кошти в інтелектуальне водіння та акумуляторні технології.

Останні новини:  Для інтеграції штучного інтелекту в авто: Volvo посилює співпрацю з NVIDIA


autogeek.com.ua