Як виглядає матір Тіни Кароль і що про неї відомо

Сьогодні,   14:00    1069

Тіна Кароль співає на українській сцені вже 20 років. За весь цей час співачка лише кілька разів показувала свою матір у соціальних мережах і один раз розповідала про неї в інтерв’ю

Тіна Кароль із тих артистів, які звикли розповідати про свою творчість, а не про особисте життя. Співачка тримає у секреті свої любовні романи, не розповідає про залицяльників та власну сім’ю. За 20 років на сцені Тіна буквально кілька разів показувала фото зі своєю матір’ю у соціальних Мережах і лише в одному інтерв’ю розповіла про стосунки за баьками.

Останні новини:  Пошук... Кортні Кардаш'ян переконана, що діти повинні спати разом з мамою

Як виглядає матір Тіни Кароль і що про неї відомо

Маму Тіни Кароль звати Світлана. Жінка родом з Івано-Франківська і за освітою інженер. Більшу частину свого життя Світлана пропрацювала у Пенсійному фонді України.

Коли Тіна Кароль стала відомою і заможною, вона допомогла своїм батькам переїхати до Києва. Тут батьком співачки та її старший брат відкрили власну адвокатську контору, а ось матір Тіни стала звичайною домогосподаркою.

Останні новини:  Надя Дорофєєва несподівано висловилася про сварки з Михайлом Кацуріним та написання пісень з ним
Як виглядає мама Тіни Кароль

Хоча Кароль і її батьки проживають в одному місті, бачаться вони досить рідко. В одному з інтерв’ю Тіна зізналася, що бачиться з батьками тричі на рік: на Різдво, Великдень і день народження мами.

Кілька разів у своєму Інстаграм-блозі саме на день народження мами Тіна показувала фото з іменинницею. Так, прихильники відмітили, що найближчі родички не схожі одна на одну. Мама Тіни має пишні форми і коротку зачіску. Риси обличчя у них також відмінні.

Останні новини:  Фахівець з мови тіла розповіла, чи сварився Аффлек з Джей Ло під час нещодавньої зустрічі
Как выглядит мама и брат Тины Кароль

За словами Тіни, вона любить своїх батьків, та мало з ними спілкується, адже у них різні погляди на життя. Варто додати, що зі своїм старшим братом Станіславом Тіна більш близька і бачиться з ним частіше. Цікаво, що брат Кароль знаходиться у шлюбі з рідною сестрою акторки Ірми Вітовської.





odnaminyta.com