Toyota вивела на дорожні випробування прототип «зарядженої» GR Corolla

12.09.2024   17:00    266

У Мережі з’явилися перші фотографії із дорожніх випробувань, на які вийшов прототип нової Toyota GR Corolla 2025 року. Автомобіль лише частково прихований камуфляжем. І це вже викликало певні запитання. Низка джерел заявляє, що Toyota зараз працює над черговою версією GR Corolla. При цьому не виключено, що японська компанія розпочала рестайлінг хетчбека.

Останні новини:  Представлено рейтинг найміцніших японських кросоверів та позашляховиків

Прототип нової Toyota GR Corolla 2025 року

Такі питання виникли частково тому, що GR Corolla нещодавно була модернізована. Причому минулого разу виробник оснастив хетчбек новою 8-ступінчастою автоматичною КПП та переробив двигун. Крім того, прототип, що тестується, багато в чому схожий на актуальну версію GR Corolla. Зокрема у них практично однакові бампери: зміни у новинки практично непомітні. З іншого боку, не виключено, що на випробування вийшов ранній зразок. Тому, можливо, згодом змін буде більше.

Останні новини:  Ford запускає автомобільну програму караоке: названо моделі

Нагадаємо, що в рамках попереднього оновлення Toyota переробила передній бампер, покращивши як аеродинаміку, так і охолодження. Також хетчбеку додали систему управління запуском та переробили підвіску, доповнивши їх пружинами відбою та новими стабілізаторами.

Нова Toyota GR Corolla

Під капотом у японської моделі зараз розміщується 1,6-літровий турбований двигун. Його максимальна віддача після нещодавньої модернізації зросла до 300 к.с., а крутний момент досягає 400 Н*м.

Останні новини:  Презентовано новий Volkswagen T7 Transporter: характеристика


wheel-news.com