Господині розповіли, як самостійно зробити освіжувач для туалету

Сьогодні,   10:20    752

Миття унітазу – це робота, якою доводиться займатися практично щодня. Особливо швидко сантехніка забруднюється у сім’ї з кількох людей. Однак найчастіше не всі покупні засоби залишають після себе приємний аромат.

Спеціальні ароматичні засоби, які кладуть у бачок, закінчуються дуже швидко. Тому досвідчені господині винайшли легкий та “копійчаний” спосіб вирішити таку проблему. Зокрема, можна зробити простий освіжувач самостійно.

Для цього змішайте в рівних пропорціях зубну пасту, харчову соду та пральний порошок. Підійдуть навіть найбюджетніші інгредієнти. Головне, щоб паста мала яскравий аромат. Краще взяти пральний порошок, призначений для ручного прання, оскільки він значно краще піниться.

Останні новини:  Названо знаки зодіаку, які болісно сприймають досягнення інших

Додайте по одній столовій ложці кожного інгредієнта і ретельно перемішайте в глибокій тарілці. У результаті повинна вийти однорідна клейка маса. Потім перекладіть її у звичайний поліетиленовий пакет і щільно зав’яжіть. Зробіть близько 20 проколів у пакеті за допомогою голки. Отриманий пакетик помістіть у зливний бачок, і ви неодмінно будете насолоджуватися приємними ароматами у ванній кімнаті.

Останні новини:  Господині розповіли, як попрасувати одяг без праски
Кидаю саморобний освіжувач в бачок туалету: у ванній пахне, як у райському саду – дієвий лайфхак

Крім того, багато господинь використовують для ароматизації унітазу лише зубну пасту: просто проколюють тюбик і кладуть його в бачок. Однак зверніть увагу, що у цьому випадку унітаз не буде добре очищуватися.

Фахівці зазначають, що суміш порошку, соди та зубної пасти не лише надає приємного запаху, але ще й ефективно очищує та дезінфікує. Тому такий простий спосіб допоможе утримувати сантехніку в чистоті.

Останні новини:  Як використовувати кропиву для краси та здоров’я волосся

Як бачите, позбутися запаху в туалеті легко і просто, якщо зробити освіжувач своїми руками з простих інгредієнтів, які завжди є під рукою. До того ж, виготовляючи такий засіб, кожна господиня може вибрати свій улюблений аромат або зробити кілька з різними запахами, формами та кольорами.





noviydoctor.com