Роберт Паттінсон помічений на рідкісній прогулянці з коханою і дочкою

Сьогодні,   00:00    290

Роберт Паттінсон повністю зосереджений на роботі, але не може протистояти чарам своїх улюблених дівчат. У вівторок вони виманили його на прогулянку.

GIZA, EGYPT — DECEMBER 03: Suki Waterhouse and Robert Pattinson attend the Dior Fall 2023 Menswear Show on December 03, 2022 in Giza, Egypt. (Photo by Stephane Cardinale — Corbis/Corbis via Getty Images)GIZA, EGYPT — DECEMBER 03: Suki Waterhouse and Robert Pattinson attend the Dior Fall 2023 Menswear Show on December 03, 2022 in Giza, Egypt. (Photo by Stephane Cardinale — Corbis/Corbis via Getty Images)

Актора помітили на вулиці з Сьюкі Вотерхаус та їхньою шестимісячною дочкою, ім’я якої батьки поки що тримають у таємниці. 38-річний актор усміхався, штовхаючи коляску з маленькою дівчинкою, тоді як 32-річна Сьюкі йшла поруч з ним зі склянкою кави.

Останні новини:  Раміна вперше заговорила про розлучення батьків

Паттінсон вибрав для прогулянки чорну толстовку з жовтим логотипом, шорти кольору хакі, головний убір та сонцезахисні окуляри. Молода мама була одягнена у чорну шкіряну куртку та зручну пару бежевих спортивних штанів.

8555_6407.jpeg (67.38 Kb)