В мережі з'явилась фантастична історія кохання Майкла Дугласа та Кетрін Зети-Джонс

Вчора,   23:30    217

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас цього року відзначать 24 річницю офіційного шлюбу. Хоча їхня історія могла закінчитися набагато раніше

25 вересня Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас відзначають дні народження. Акторці виповнюється 55 років, а акторові – 80. Вони познайомилися 25 років тому у барі. Тоді Майкл відверто сказав Кетрін, що буде батьком її дітей.

Останні новини:  Виконавиця хіта Call Me Maybe Карлі Рей Джепсен виходить заміж

Красивий початок, який виявився правдою. Але у будь-якій історії кохання не обходиться без крутих поворотів. Саме про них розповість ТаблоID у своєму матеріалі.

Перша зустріч Кетрін та Майкла

Кетрін Зета-Джонс захопила увагу Майкла Дугласа, коли він у 1998 році побачив її у фільмі «Маска Зорро». А по-справжньому познайомилися вони на кінофестивалі в Довілі, коли актор презентував свій фільм «Ідеальне вбивство». Він попросив піарників організувати зустріч з молодшою на 25 років актрисою.

 

Останні новини:  Віталій Козловський зворушив Мережу чуттєвим зверненням до семимісячного сина

Майкл зустрів Кетрін у барі та запропонував випити скляночку чогось. Він намагався поводитися максимально по-джентльменськи. Але наприкінці не стримався та сказав красуні: «Знаєш, я стану батьком твоїх дітей». Кетрін відреагувала на ці слова, побажавши «добраніч» своєму вечірньому супутнику.