Основні функції Kommo CRM, які допоможуть вашому бізнесу розвиватися

98

Kommo CRM – це платформа взаємодії з клієнтами нового покоління, яка має масу корисних функцій для розвитку вашого бізнесу. У цій статті ми розглянемо її переваги, функції, та розповімо, як інтегрувати її у ваші процеси.

Функції Kommo CRM

  1. Об’єднання усіх лідів. Дана платформа дозволяє збирати в єдину базу заявки з різних каналів – телефонія, соцмережі, месенджери, сайти, емейли, маркетплейси та інші. Таким чином ви зможете забути про пропущені ліди, все на контролі, з оповіщенням та нагадуванням.
  2. Дані про всіх клієнтів. Kommo CRM зберігає усю історію взаємодій з клієнтами – замовлення, дзвінки, контактні дані. Це дозволяє персоналізувати пропозиції клієнтам, відштовхуючись від їхніх потреб, вимог та можливостей.
  3. Боти. Усі без винятку хочуть отримати відповідь якомога швидше, інакше клієнта можна втратити. Тут вам в нагоді стануть боти, які миттєво реагують на звернення та утримують клієнта, підвищуючи його задоволеність сервісом.
  4. Нагадування. Ви можете робити персоналізовану розсилку SMS чи на електронній пошті, нагадуючи про себе. На практиці це демонструє гарні результати в плані додаткових продажів.
  5. Автоматизація. У бізнесі чимало процесів, які можна автоматизувати, і тим самим нівелювати людський фактор. Наприклад, синхронізація взаємодії відділу продажів з маркетинговим відділом.
Останні новини:  Переваги корпоративного замовлення флешок з гравіюванням для бізнесу

Яким чином Kommo CRM дає розвиток малому та середньому бізнесу

Головний актив будь-якої компанії – це її співробітники, а точніше їхня ефективність. Автоматизація, яку дає Kommo CRM, дозволяє значно розвантажити персонал, і спрямувати вивільнені ресурси в інше русло.

Інший напрямок розвитку – пошук нових можливостей. Платформа взаємодії з клієнтами формує аналітику та звітність, використовуючи які ви можете шукати нові ніші, урізноманітнювати асортимент товарів та послуг, відслідковувати тренди і поведінку покупців.

Останні новини:  Почему решение проблемы со стрессом стоит искать в психиатрической клинике

Не варто забувати і про маркетингові можливості. Дані з Kommo CRM можна аналізувати для створення таргетованих рекламних кампаній, залучаючи нових клієнтів.

Як інтегрувати Kommo CRM для розвитку бізнесу

Для початку ви можете оцінити зручність та переваги цього програмного забезпечення, спробувавши безкоштовну демо-версію. Якщо ви бажаєте і надалі користуватися цією платформою, то вам потрібно просто зв’язатися з представниками Kommo. Вони проведуть досліждення ваших бізнес-процесів та запропонують індивідуальне рішення у відповідності з особливостями та вимогами замовника.

Останні новини:  Почему решение проблемы со стрессом стоит искать в психиатрической клинике

Висновок

Kommo CRM — https://kommo.com.ua/ має усі затребувані сучасним бізнесом функції, які допомогають не лише збільшити доходи вже у найближчій перспективі, але й шукати та знаходити нові можливості для розвитку. Інтегрувати цю платформу дуже просто, це не займає багато часу та досить конкурентно за ціною.