Volkswagen пояснив, навіщо позбавив кросовер Taos “робота” DSG

Вчора,   21:33    263
Volkswagen пояснив, навіщо позбавив кросовер Taos "робота" DSG

Представник німецької марки визнав: у преселективної трансмісії є деяка нерішучість, і американським покупцям, ця особливість не сподобалася. Фахівець Volkswagen наголосив, що деякі водії зі США вважали справний “робот” зламаним через його не чуйність. Тому від DSG довелося відмовитися зовсім.

Volkswagen рекламував Taos із 7-ступінчастим “роботом”, як кросовер зі швидким, плавним та ефективним перемиканням. Однак покупці не вважали роботу DSG плавною. І німецькій марці довелося прислухатися і дати власникам ті самі відчуття, до яких вони звикли у звичайних позашляховиках. Спеціально для США у всіх комплектаціях встановили 8-ступінчастий автомат із гідротрансформатором.

Volkswagen просував преселективні “роботи” з початку 2000-х, але позбутися ривків під час рушання в заторах так і не вдалося. Це одна з причин, чому в США коробка передач DSG пропонується тільки на “заряджених” Golf GTI і Golf R – всі інші Volkswagen оснащуються класичними автоматами! За океаном так і не звикли до особливостей “роботів”, хоча на основному ринку в Китаї майже всі “Фольксвагени” доступні з DSG.

Останні новини:  Презентовано новий Volkswagen T7 Transporter: подробиці та характеристики

Цікаво, що перехід Volkswagen Taos на 8-ступінчастий автомат збігся з колективним позовом американців до BMW X1: баварський кросовер критикують якраз за нерозторопність і різкість “робота”. Однак BMW змінити коробку передач навряд чи вдасться: усі компактні моделі навпаки позбавили класичних автоматів у рамках уніфікації.

nnews.com.ua






Advertisment ad adsense adlogger