Чотири світові зірки, які публічно помстилися колишнім

Сьогодні,   20:00    218

Далеко не всі пари розходяться мирно і тихо, є ті, які роблять зі своїх стосунків справжній публічний перформанс. Ось і серед світових знаменитостей є зірки, які влаштували справжню помсту своїм колишнім партнерам на публіку.

Новини.LIVE розповідає, про кого йдеться.

Зірки, які влаштували публічну помсту колишнім

Шакіра

Відома колумбійська співачка Шакіра була у стосунках з футболістом Жераром Піке, але не так давно вони розійшлися нібито через зради чоловіка. Артистка не підтвердила цей факт офіційно, але зовсім не приховує, що ображена на свого колишнього.

Останні новини:  Анджеліна Джолі та її 16-річна дочка зробили парні татуювання

Вона навіть презентувала композицію зі звинуваченням екскоханого у нарцисизмі та підписала контракт з титульним спонсором «Барселони», де грає Жерар Піке — тепер на його футболці буде не тільки його ім’я, а й ім’я Шакіри.

Шакира со своим бывшим Жераром Пике
Шакіра зі своїм колишнім Жераром Піке. Фото: Pinterest

Кім Кардаш’ян

Американська телезірка і модель Кім Кардаш’ян була у шлюбі з репером Каньє Вестом, з яким разом виховувала дітей. Після розлучення модель забрала дітей, не забороняючи йому бачитися з ними. Однак, одного разу репер заявив, що він не зміг потрапити на день народження доньки нібито через заборону бачитися з дітьми, але це не так.

Пізніше він побачив, що з його маленьким сином гуляє новий партнер Кім Піт Девідсон, через що він почав йому погрожувати. У відповідь Каньє Вест отримав фото Піта і Кім у ліжку.

Останні новини:  Бетмен отримає зірку на Алеї слави
Ким Кардашьян с экс-возлюбленным Канье Уэстом
Кім Кардаш’ян з екскоханим Каньє Вестом. Фото: Pinterest

Іггі Азалія

Австралійсько-американська реперка Іггі Азалія хотіла вийти заміж за свого коханого, баскетболіста Ніка Янга, однак, весілля так і не було через те, що чоловік зрадив зірці. Коли Іггі дізналася про це, вона спалила його речі, про що з радістю розповіла прихильникам на концерті.




Відомо, що спочатку реп-виконавиця кинула одяг колишнього до басейну, але після цього вирішила його спалити.

Останні новини:  Влад Яма поділився світлиною зі свого весілля: українці бурхливо відреагували
Игги Азалия с бывшим Ником Янгом
Іггі Азалія з колишнім Ніком Янгом. Фото: Daily Mail

Джастін Тімберлейк

Американський співак Джастін Тімберлейк чотири роки зустрічався з артисткою Брітні Спірс, а після розставання присвятив їй свою пісню «Cry Me a River», але є одне «але» — в композиції йдеться про зради колишньої партнерки.

Ба більше, у кліпі на пісню Джастіна Тімберлейка зіграла акторка, яка дуже схожа на Брітні Спірс.

Бритни Спирс и Джастин Тимберлейк
Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк багато років тому. Фото: The Mirror