Бетмен отримає зірку на Алеї слави

Сьогодні,   16:30    166

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

“Фанати з усього світу будуть раді дізнатися, що Бетмену буде присвячена зірка поруч із зірками телевізійного “Бетмена” Адама Веста та співавтора Бетмена Боба Кейна”, – прокоментувала новину продюсерка Голлівудської алеї слави Ана Мартінез.

Останні новини:  Невпізнаваний Оскар Айзек на зйомках Франкенштейна

Як зазначається, загалом роль Бетмена зіграли 11 акторів. Першим став Льюїс Вілсон у 1943 році, потім – Роберт Лоурі в 1949 році. У 1966 році персонаж повернувся на великий екран з Адамом Вестом.

У 1989 році Майкл Кітон втілив Бетмена в першій потужній адаптації персонажа, зігравши головну роль разом із Джокером Джека Ніколсона у фільмі Тіма Бертона.

Останні новини:  Чарівна Пенелопа Крус на відкритті кінофестивалю

Примітно, що Вест і Кітон – єдині на сьогодні актори – виконавці ролі Бетмена, які мають зірку на Голлівудській алеї слави.

Коли ім’я Бетмена зʼявиться на Голлівудській алеї слави, він приєднається до списку вигаданих персонажів на алеї, серед яких Багз Банні, Ґодзілла, Сімпсони, Маппети та Мікі Маус.