Є думка, що окуляри повинні бути непомітними, та проблема в тому, що це неможливо. Сучасна мода вже прийняла ідею окулярів як аксесуара для вираження стилю (так само як, скажімо, для цього служить краватка).

Тобто форма чи колір оправи можуть стати частиною вашої візуальної ідентичності. Але, що стосується будь-якого аксесуара, важливо, щоб окуляри були на своєму місці, доповнювали ваш стиль, але не визначали його.

Останні новини:  Як правильно купувати речі під час розпродажів: 5 корисних порад

Ось як вибрати окуляри під форму обличчя: 4 кроки

Крок перший – визначте форму обличчя. Це правильне місце для початку, коли треба навчитися підбирати оправу. Визначити форму обличчя просто – обведіть його на дзеркалі маркером (чи будь-чим іншим помітним, але щоб легко стиралося). Для кожної форми обличчя є певні оправи, які допоможуть збалансувати ваш образ.

Крок другий – обирайте кольори, які доповнюють ваш тон шкіри. Це не складно. Якщо у вас холодний відтінок – обирайте чорний, сірий та синій. Якщо у вас теплий відтінок шкіри, підійдуть теплі кольори, такі як коричневий, рожевий і червоний. До слова, колір одягу, в якому ви почуваєтеся найкомфортніше, стосується й оправ для окулярів.

Останні новини:  Названі знаки зодіаку, які мучитимуть партнерів підозрами

Крок третій – подумайте про свій спосіб життя. Наприклад, якщо ви спортсмен або працюєте в трудомісткій галузі, наприклад, у будівництві, вам варто обрати міцну оправу, яка витримає повсякденну діяльність. А якщо ви хочете мати крутий вигляд на важливій діловій зустрічі, обирайте стильні оправи з різними кутами нахилу. Для пляжу ж обирайте м’які кольорові оправи.

Останні новини:  Чоловіки цих знаків зодіаку ідеальні для ролі підкаблучника

Крок четвертий – демонструйте індивідуальність. Простіше кажучи, ви можете знайти ідеальну форму, колір або візерунок окулярів, але ці якості мало що значитимуть, якщо вам у них буде некомфортно. Тобто незалежно від того, який стиль ви оберете, переконайтеся, що ви відчуваєте себе впевнено і задоволені своїм вибором.




Процес вибору окулярів не повинен бути складним або страшним. Це може бути весело, і це продемонструє, ким ви є як особистість. А ці 4 прості кроки зроблять ваш пошук ідеальної оправи максимально простим.