Три безпрограшні поради, як позбутися клопів раз і назавжди

Сьогодні,   12:20    139

Наявність постільних клопів може обернутися справжнім кошмаром. Їх можна принести з вулиці, разом із багажем після відпочинку чи з речами.

Якщо ви виявите на своєму тілі укуси, схожі на укуси комарів, маленькі чорні крапки на простирадлах, пружинній коробці, матраці, стінах чи підлозі або дрібні потоки крові, це має вас насторожити. Адже це свідчить про наявність цих шкідників будинку.

Як пише SantePlus, клопи невеликого розміру (близько 5 мм) мають іржаво-коричневий колір і овальну форму. І якщо ви зіткнетеся віч-на-віч з цими комахами, не панікуйте. Експерти дали кілька простих кроків допоможуть усунути будь-яке вторгнення цих комах.

Останні новини:  Як очистити духову шафу з допомогою звичайних лимонів

1. Гаряче прання – найефективніший засіб від постільних клопів. Клопів дуже важко знищити, оскільки самки відкладають білі яйця, з яких через 15 днів зазвичай виходять личинки. Вони розмножуються з великою швидкістю та відрізняються великою тривалістю життя.

Тому краще використовувати для їх знищення високі температури пральної машини та пари сушарки. Так що при найменших ознаках зараження прайте все зі свого ліжка, а саме: подушки, ковдри, ковдри, м’які іграшки та простирадла. Ви навіть можете використовувати пароочисник для штор та крісел. Гаряча пара може творити дива з погляду очищення та дезінсекції.

2. Генеральне прибирання ліжка та кімнати від клопів. Підтримка чистоти ваших простирадл необхідна для запобігання будь-якому новому зараженню. І це ще не все! Потрібно провести глибоке прибирання ліжка та кімнати. Для цього немає нічого кращого за пилосос на верхній і нижній частині матраца, а також в інших кутах ліжка. Не соромтеся провести пристрій по килиму, каркасу ліжка та щілинам, якщо вони у вас є.

Останні новини:  Пожовклі простирадла стануть білими: замочіть у цьому розчині

Цю операцію необхідно повторювати щодня для отримання добрих результатів. Коли ви закінчите, не забудьте закрити вакуумний пакет і викиньте його одразу за межі будинку. Після того як ви ретельно приберетеся у своїй спальні, постільні клопи більше не будуть знаходити потенційних укриттів, щоб сховатися.

3. Заморозка ваших речей може бути рішенням. Ви коли-небудь замислювалися про те, щоб заморозити одяг, щоб позбутися небажаних комах? Цей дивовижний трюк особливо підходить для делікатної білизни, зараженої клопами.




Замість використання гарячого прання, ви можете покласти ці дрібні деталі в пакет, що заморожує, а потім покласти їх в морозильну камеру не менше ніж на 72 години при температурі -20°C. Як і висока температура дуже низькі температури вбивають клопів, а також їх яйця.

Останні новини:  11 простих способів позбутися неприємного запаху з туалету