Універсальний засіб для прання та прибирання

31.08.2024   15:00    186

Спершу може здатися, що на ринку вже існує надмірна кількість готових засобів для прибирання та прання, і чому б витрачати час на створення власного? Однак варто спробувати цей простий рецепт, і ви можете переконатися, наскільки він може бути ефективним та економічним.

Цей рецепт перевірений часом і складається всього з двох інгредієнтів. Ви можете використовувати його як для прання, так і для прибирання кухні, сантехніки, плитки, лінолеуму, холодильників та інших поверхонь.

Останні новини:  Названо знаки зодіаку, які завжди досягнуть свого

Отже, почніть з натирання 60 г господарського мила на тертці, додайте 30 г соди та 1 літр води. Розігрійте цю суміш на слабкому вогні, доки мило повністю не розчиниться. Потім використовуючи міксер, збийте суміш до однорідності. Після охолодження перелийте в пластикові контейнери для зручності зберігання.

Останні новини:  Педагог пояснив, у чому небезпека надмірної опіки над підлітками

Для одного прання вам знадобиться близько 100-120 мл цього гелю. Він легко видаляється під час полоскання і залишає речі м’якими. Крім того, сода допомагає у боротьбі з вапняком у пральній машині. Цей гель може бути використаний для прання світлих і темних речей, а також для дитячої та делікатної білизни.

Якщо ви миєте кухонні поверхні, сантехніку, або пластикові вироби, просто нанесіть засіб на губку та використовуйте як звичайний очищувач.

Останні новини:  Сімм предметів ,які не можна приймати в подарунок бо вони приносять нещастя

Як бачите, цей засіб можна приготувати дуже швидко і заощадити гроші, а коли спробуєте, ви побачите, наскільки ефективним він є в роботі.