У мережі з’явилися зображення нового Kia Sportage 2025

24.08.2024   22:43    936

Недорогий кросовер Kia Sportage користується великим попитом у всьому світі, і його готують до оновлення з рестайлінгом. У мережі вже з’явилися можливі варіанти дизайну цієї очікуваної моделі.

Про автомобіль вже відомо деякі деталі, хоча їх поки що небагато. Kia планує незабаром випустити кілька новинок, включаючи оновлення моделей, які перебувають на середині свого життєвого циклу. Це стосується і Kia Sportage, деталі якого були представлені на каналі Digimods Design.

Останні новини:  В Україні спостерігається попит на керування вантажівками

Це ще одна спроба уявити новий дизайн Kia Sportage 2025 модельного року, базуючись на інформації про тестові прототипи, що проходять дорожні випробування.

Офіційна презентація нового Kia Sportage запланована на кінець 2024 року. Хоча подробиць поки що небагато, можна очікувати, що виробник модернізує зовнішній вигляд моделі.

Останні новини:  Експерт розповів, як зберегти двигун, якщо закипів антифриз

Традиційно корейська компанія сміливо експериментує з дизайном своїх автомобілів навіть у межах рестайлінгу, не кажучи вже про повну зміну покоління. Тому можна очікувати переглянуті передню та задню частини, нові бампери та освітлювальні елементи.

Можливо, зміниться і архітектура та оформлення салону Kia Sportage 2025 року, зокрема буде оновлено мультимедійну систему та збільшено розміри моніторів. Також очікується посилений акцент на гібридних силових установках.

Останні новини:  Як завести двигун автомобіля, якщо сів акумулятор


uamotors.com.ua