Світовий бренд якісної продукції

82

Nemiroff — це всесвітньо відомий бренд, історія якого розпочалась ще 147 років тому. Сьогодні продукція українського виробника представлена на п’яти континентах. Перша пляшка пшеничної горілки була створена у 1872 році в місті Немирів, працівниками відомого Подільського лікеро-горілчаного заводу, де на той момент була завершена реконструкція. За всі роки існування торгової марки, принципи виробництва залишились незмінними: дотримання високих стандартів якості, приготування за старовинними рецептами, постійна робота для вдосконалення продукції, відкриття нових смаків.

Інформація про продукцію

Горілка Nemiroff — це преміальний продукт для людей, які цінують поєднання смаку та стилю. Бренд знайшов шанувальників у різних куточках світу. Зараз мова йде про експорт у 80 країн та почесне місце в ТОП-10 світових брендів, які спеціалізуються на поставках горілки. Також компанія входить у ТОП-3 постачальників горілки в мережу магазинів Duty Free.

Останні новини:  Переваги корпоративного замовлення флешок з гравіюванням для бізнесу

Впродовж останніх 15 років компанією було отримано більше 70 престижних нагород міжнародного рівня. Серед них:

  1. Wine Enthusiast;
  2. The Global Spirits Masters;
  3. World Drinks Award;
  4. The Superior Taste;
  5. The Vodka Masters;
  6. The Fifty Best та багато інших.

Історія неодноразово довела, що продукція бренду Nemiroff — це про якість, бездоганну рецептуру та постійне прагнення до вдосконалення.

Останні новини:  Почему решение проблемы со стрессом стоит искать в психиатрической клинике

Як правильно вибрати горілку  Nemiroff?

Продукція Nemiroff представлена у великому асортименті, тому при виборі часто можуть виникати труднощі. Ми пропонуємо відштовхуватись від основних критеріїв.

  1. Смак. Якщо ви полюбляєте напої в чистому вигляді, варто зупинитись на традиційному дистиляті. Коктейлі можуть готуватись з додаванням ароматизованої продукції.
  2. Міцність. Дистилят містить стандартну концентрацію алкоголю — 40%.
  3. Об’єм. Споживачам доступні різні ємності зі спиртовим напоєм. На їх зовнішній вигляд та об’єм впливає конкретна лінійка. Вже від цих критеріїв залежить ціна горілки. Мінімально можливий формат — 100 мл. Чудово підійде для знайомства з алкоголем чи додавання у коктейль. Стандартна пляшка — 0,5 чи 0,7 л. Є елементом багатьох застіль.
  4. Упаковка. Якщо ви в пошуках подарункового варіанту, варто звернути увагу на вже готові подарункові комплекти. Такі набори складаються з пляшки та фірмових чарок.
Останні новини:  Переваги корпоративного замовлення флешок з гравіюванням для бізнесу

На сайті ви можете ознайомитись з великим вибором оригінальної продукції за приємними цінами.