Насправді ж відчистити кавоварку до ідеального стану можна завдяки дешевому аптечному засобу, який впорається навіть з найскладнішими ускладненнями.

Останні новини:  Чи можна змивати туалетний папір в унітаз

Чим відчистити кавоварку

Вам потрібен перекис водню, який очищує та дезінфікує кавоварку. Засіб є окислювачем, тож вбиває шкідливі мікроорганізми.

Спочатку треба додати 1 склянку перекису водню в кавоварку з водою. Тоді запустіть процес приготування кави, щоб прилад продезінфікувався, а бактерії швидко знищилися. Після цього запустіть ще два цикли заварювання, але вже виключно з чистою водою, щоб перекис повністю видалився з кавоварки.

Останні новини:  Ці 5 способів очищення липучок надзвичайно ефективні

Як очистити кавоварку без оцту

Якщо вдома не знайдеться перекису водню, тоді можете замінити його спиртом, який теж має чудовий дезінфікуючий засіб. Горілку чи спирт налийте в резервуар до четвертини, а тоді до кінця залийте водою. Запустіть кавоварку, а далі аналогічно, як після перекису, треба ще двічі запустити процес з простою водою.

Можна також скористатися харчовою содою. У склянку треба додати четвертину соди та залити вміст водою. Грудки треба розмішати, а тоді залити суміш у кавоварку та включити заварювання. Після цього промийте прилад чистою водою, щоб видалити абразивні частки.

Останні новини:  Гуманні способи позбутися гризунів без мишоловок