Експерти розповіли, як зберегти чистоту у підвалі та чим у цьому допоможуть лотки з-під яєць

13.09.2024   08:20    204
Для того, аби у вашому підвалі завжди була вічна чистота, проводити там купу часу не потрібно. За словами експертів, достатньо просто поставити туди одну хитру штучку.

Яєчні лотки вже давно стали не просто місткістю для курячих яєць, але й чудовим винаходом, який може допомогти господиням підтримувати побут. Мало кому спадало на думку, але більшість із нас відправляють лотки до смітника, але вони можуть стати корисним атрибутом, що здатен полегшити наше життя.

Останні новини:  П'ять найкращих способів відмити пластикове підвіконня

Як зберегти чистоту у підвалі

Сезон збору врожаю поступово добігає свого кінця, а тому перед нами стоїть завдання – створити в підвалі ідеальні умови для того, аби зберегти плоди якомога довше. Зазвичай врожай зберігають саме в погребі, тому там не повинно буде вогкості – найголовнішого ворога будь-яких овочів. Таку поширену проблему допоможуть вирішити звичайні лотки з-під яєць.

Експерти розповіли, як зберегти чистоту у підвалі та чим у цьому допоможуть лотки з-під яєць

Ви можете просто поставити на підлозі у погребі якомога більше паперових контейнерів. Матеріал, з якого їх виробляють, зможе вбирати вологу як губка. Час від часу такі лотки потрібно замінювати на свіжі, адже папір доволі швидко розмокає. Так ви позбудетесь від конденсату в погребі.




Крім того, ви можете заповнити лунки в лотках силікагелем. Це ті самі кульки, які часто кладуть у комплекті з гаманцями, взуттям і сумками. Вони, як усім відомо, здатні вбирати небажану вологу. У комплекті з картонною коробкою для яєць вони зроблять диво. Вони будуть активно поглинати пари вологи та зберігати продукти сухими.

Останні новини:  4 способи, які допоможуть почистити цибулю без сліз
Експерти розповіли, як зберегти чистоту у підвалі та чим у цьому допоможуть лотки з-під яєць

До слова, лотки з-під яєць будуть для цього матеріалу ідеальною тарою. Річ у тім, що саме таким чином ви зможете посилити ефект від одного засобу проти вогкості. Картон лотків одночасно із силікагелем будуть разом вбирати вологу.






1111529