BCU Financial: підтримка української громади в Канаді

61

BCU Financial – міжнародна українська кредитна спілка з багаторічною відмінною репутацією та надійним підходом до управління капіталом. Компанія має філію в Торонто, що робить її послуги особливо доступними для численної українсько-канадської громади в Канаді. Пріоритет BCU Financial – достойний рівень життя членів кредитової спілки.

BCU Financial: фінансова підтримка української громади в Канаді

Кредитова спілка віддана ідеї побудови міцної громади. Організація вірить у силу традицій, цінність кожної людини та народу загалом. BCU Financial активно підтримує культурні проєкти, заходи, що стосуються освіти, й усі інші ініціативи, які підвищують знання української мови, сприяють кращому розумінню історії, звичаїв, розвитку культурної дипломатії. Для компанії важливо ефективно взаємодіяти з громадськими організаціями, закладами освіти.

Останні новини:  Почему решение проблемы со стрессом стоит искать в психиатрической клинике

Нам потрібно берегти та зміцнювати українську ідентичність. Підтримка української громади в Канаді цьому сприяє. BCU Financial відстоює ідею партнерства, відкрита до співпраці та спонсорства громади.

BCU Financial – надійний партнер громади

Пожвавлена культурна робота в заходах україно-канадської громади, спонсорство, фінансова підтримка талановитої молоді – невіддільна частина місії кредитової спілки «Будучність».

Молодь громади – це майбутнє та бренд української культури. Тому вже сьогодні їй потрібна підтримка та розвиток потенціалу. BCU Financial пропонує різні стипендіальні програми для проактивних успішних молодих людей та учнів старшої школи. Ось на які стипендіальні програми ви можете податися:

  1. Стипендія старшої школи – 1 000 доларів для трьох старшокласників, прийнятих у вищий навчальний заклад.
  2. Лідерська стипендія імені Оксани Процюк. Це натхненна лідерка україно-канадської громади, багато років поспіль була очільницею «Будучності». Ця стипендія призначається у сумі 2 500 доларів двом студентам за лідерство в громаді, волонтерство та високі академічні досягнення.
  3. Стипендія в розмірі 2 000 доларів щомісяця для чотирьох старанних молодих людей з мінімальним середнім рівнем не нижчим ніж B.
  4. Стипендія пам’яті Володимира Кліша. Цей видатний активіст був одним із засновником BCU Financial і головою Ради Директорів. Цю стипендію у сумі 2 500 доларів на місяць можуть призначити одному здобувачу освіти у сфері бізнесу та фінансів.
  5. Стипендія засновників. Така виплата є згадкою та вшануванням пам’яті засновників-активістів спілки. Сума 1 500 доларів призначається для двох молодих людей, що активно допомагають своїй громаді.
  6. «Нова Будучність». Програма фінансової підтримки у сумі 1 000 доларів для п’яти студентів з України денної форми навчання, які покинули країну через ведення бойових дій і навчаються в Канаді.
Останні новини:  Переваги корпоративного замовлення флешок з гравіюванням для бізнесу

Долучайтеся до BCU Financial, щоб отримати підтримку та можливості для особистого зростання та розвитку. Більше інформації шукайте на bcufinancial.com.