Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

20.07.2024   16:31    24

Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізниш від домашніх. Очевидно, що починається все з того, що в каструлю необхідно налити воду і поставити грітися на плиту.

Останні новини:  Як приготувати на закуску намазку на хліб з оселедця та моркви

Подробиці

Важливо при цьому дотриматися пропорцій, які не дозволять напівфабрикатам злипнутися. Вважається, що для цього на 500 г пельменів береться 1,5 літра води.

Що стосується спецій та солі – всі ці добавки вносяться виключно за смаком. Але професіонали рекомендують оперувати сіллю, перцем та лавровим листом. Причому чорний перець краще використовувати за готовністю страви.

Останні новини:  Відбивні зі свинини з помідорами та сиром у духовці

Що далі. Все просто. Дочекайтеся, коли вода закипить, закиньте пельмені, перемішайте і чекайте, коли вода знову почне закипати.

Як тільки з’являться перші бульбашки, влийте не поспішаючи склянку холодної води і варіть пельмені далі.

Як тільки вони закиплять вдруге, продовжуйте варити ще 3-5 хвилин, потім ловіть їх шумівкою і подавайте до столу зі сметаною, вершковим маслом, свіжою зеленню та запашним чорним перцем.

Останні новини:  Швидка запіканка на сковороді

Смачного!


elegantwoman.kyiv.ua