Який догляд допоможе приборкати неслухняне волосся та значно полегшити укладання, розповідаємо далі.

Як доглядати за неслухняним волоссям

Неслухняне волосся – це насамперед хвилясті й пухнасті локони, які плутаються, не тримають укладання і весь час електризуються.

Для догляду за такими пасмами необхідно використовувати спеціальні шампуні, які створені для цього типу волосся і містять поживні олії, що зміцнюють і захищають локони.

Останні новини:  Найкращі способи позбутися шерсті домашніх тварин на одязі

Крім того, найважливіший пункт догляду – це регулярне зволоження. Для цього можна використовувати маски з високою концентрацією поживних компонентів, розроблені спеціально для неслухняного волосся, а також спеціальний кондиціонер, який знижує розпушування та полегшує розчісування. Наповнене вологою, таке волосся завжди краще укладається і виглядає акуратніше.

Водночас тим, у кого волосся сухе, ламке та пошкоджене, краще обирати застосовувати незмивний кондиціонер, який потрібно розподіляти якомога далі від шкіри голови, приділяючи більше уваги кінчикам.

Останні новини:  Астрологи склали список сміливих та безстрашних знаків Зодіаку

Наостанок сушити неслухняне і пересушене волосся варто природним шляхом, не слід також інтенсивно терти його рушником – достатньо лише промокнути кілька разів. Після цього можна нанести стайлінгові засоби для укладки.