“Хороші умови”: росіяни відправляють дітей на “відпочинок” у КНДР

01.07.2024   08:00    236

Росія відправить групу дітей на “відпочинок” до Північної Кореї, оскільки там “хороші умови”. Про це пише “РИА Новости” з посиланням на главу “Движения первых” Григорія Гурова.

За його словами, перша група російських дітей вирушить у північнокорейський “аналог “Артека” вже наприкінці липня. При цьому організатори запевняють, що вони чекають на велику кількість охочих, оскільки, в КНДР для дитячого відпочинку “хороші умови”.

Останні новини:  Підводні човни РФ двічі помічали біля Ірландського моря

Слід додати, що кремлівська пропаганда ще в лютому хвалилася тим, що російські туристи знову почали їздити на “гірськолижні курорти” до КНДР. У квітні також повідомлялося, що російські туристи цього літа зможуть відпочити на пляжах Північної Кореї.

“Програми літніх турів уже розроблено, їхня тривалість становитиме 8 і 12 днів”, – писало навесні “РИА Новости”.

Останні новини:  У Польщі стався вибух на сміттєпереробному заводі

Інші новини “русского мира”

Як писав , у РФ близько сотні депутатів “подружилися” з фейковим Z-поетом, під ім’ям якого антивоєнні активісти публікували перекладені російською мовою вірші нацистів. “Творчість” Ракітіна, крім Z-пабліків, публікували пропагандист Микита Михалков і журнал “Москва”.

Також ми розповідали, що нещодавно в Росії заборонили понад 80 європейських засобів масової інформації, які не хотіли поширювати кремлівську пропаганду. Під заборону зокрема потрапили такі авторитетні видання як Der Spiegel, El Mundo, Le Monde, Agence France-Presse, Politico та інші.

Останні новини:  США не зменшать взаємодії з Францією після виборів - Держдеп


uapress.kyiv.ua