У Росії судитимуть школярку, яка посмажила сосиски на Вічному вогні

15.07.2024   23:00    11

У Росії судитимуть школярку, яка посмажила сосиски на Вічному вогні

Фото: росЗМІ

Росіянка посмажила сосиски на Вічному вогні

Російській 14-річній школярці, яка посмажила сосиску на Вічному вогні, загрожує п’ять років колонії.

У Росії проти 14-річної школярки порушили кримінальну справу через смаження сосисок на Вічному вогні в місті Руза Московської області. Про це повідомляють росЗМІ в понеділок, 15 липня.

Розслідування справи ведеться за статтями про вандалізм та реабілітацію нацизму у вигляді осквернення символів військової слави. Покарання за цими статтями передбачають до п’яти років позбавлення волі.

Останні новини:  Росія перекинула підрозділи з Часового Яру на Курщину - ISW

Справу порушили після публікації у ЗМІ відеозапису, на якому дівчина з волоссям бірюзового кольору готує сосиски на Вічному вогні в Рузі біля меморіального комплексу загиблим під час війни. Інцидент стався 13 липня.

Правоохоронці встановили особу дівчини — це 14-річна школярка з Рузи. Її допитали та поставили на профілактичний облік в органах внутрішніх справ.

За попередньою інформацією, восьмикласниця разом із подружкою пішли гуляти, зголодніли та купили в магазині сосиски. На площі Партизан дівчата вирішили підігріти їх, щоб з’їсти гарячими. Процес приготування вони зняли на телефон, а потім виклали це у свій соцмережі.

Останні новини:  У РФ співробітника наукової організації арештували за держзраду


korrespondent.net