ТОП-10 найкращих міських автомобілів у світі

26.07.2024   12:31    28

У 2024 році ринок міських автомобілів представлений багатьма варіантами, але експерти британського видання AutoCar виділили десять найкращих сіті-карів цього року.

Очолив рейтинг Hyundai i10. Цей компактний хетчбек третього покоління вражає своєю доступною ціною та багатим оснащенням, включаючи просторий інтер’єр з якісних матеріалів і досить потужний чотирициліндровий двигун для свого класу.

На другій позиції опинився Kia Picanto, близький родич i10, який отримав значні оновлення з моменту свого дебюту. Хоча Picanto схожий на i10, він відрізняється зовнішнім виглядом, двигунами та трохи меншим об’ємом багажника. Інтер’єр Kia виглядає привабливіше, а двигун може бути як звичайним, так і турбованим.

Останні новини:  На український ринок може вийти дешевий кросовер із багатим оснащенням

Suzuki Ignis також потрапив до списку завдяки зручному салону, універсальності та компактним розмірам, а також рідкісній для сегмента можливості повного приводу. Проте жорстка підвіска може бути незручною на нерівних дорогах.

На четвертому місці Fiat Panda, який, хоча і виглядає дещо застаріло, залишається практичним завдяки просторому салону і можливості вибору потужних двигунів або гібридної установки. Втім, слід звернути увагу на обмежений простір для передніх пасажирів і високу ціну.

Dacia Sandero посів п’яте місце, пропонуючи відмінне співвідношення ціни та якості, хоч і є більшим, ніж звичайний міський автомобіль. Незважаючи на його старомодний вигляд, Sandero має достатню потужність і економічний турбований двигун.

Останні новини:  General Motors презентували сімейний електрокар за $10 000

До топ-10 найкращих міських автомобілів увійшли також:

  • Citroen C3 та e-C3
  • MG 3
  • Toyota Aygo X
  • Fiat 500
  • Citroen Ami


uamotors.com.ua