Dacia анонсувала новий позашляховик Bigster

07.09.2024   22:31    763
Румунський бренд Dacia готується презентувати цієї осені новий позашляховик С-сегменту й ним має бути новий Bigster.

Dacia презентувала концепт позашляховика Bigster ще у 2021 році, але до цього моменту не підтвердила офіційну назву серійної моделі, яка дійсно розробляється. 

Наразі поки єдиними новинками Dacia у 2024 році були оновлений Spring та абсолютно новий Duster, але рік ще не закінчився. Dacia Bigster має з’явитись восени. 

Останні новини:  Експерти назвали 5 водійських помилок, які вбивають двигун автомобіля

Dacia Bigster 2021 року

Група Renault натхненно готується до Паризького автосалону і вже оголосила про новинки від своїх брендів. Наприклад, Renault підготував суперечливе відродження R17, але Dacia також задумала щось особливе.  

Майбутню новинку поки анонсували як «нову модель у С-сегменті», й можна припустити, що йдеться лише про одне: Dacia Bigster дебютує в Парижі. 

Останні новини:  Ціни на биті Tesla Cybertruck впали вдвічі

Dacia Bigster 2021 року

Dacia Bigster, як випливає з назви, буде збільшеним Duster. Автомобіль матиме кілька додаткових сантиметрів, щоб можна було взяти більше багажу або більше людей. Dacia Bigster буде справжнім семимісним позашляховиком. Це також робить його певною мірою духовним наступником Dacia Lodgy. Хоча семимісна комплектація може бути не базовою. 




Паризький автосалон відкривається для широкої публіки 15 жовтня, тому презентація очікується цього дня або, можливо, днем раніше. 

Останні новини:  До 20 000 гривень штрафу: без чого водіям не можна сідати за кермо в Україні


motorcar.com.ua






1111529