Презентували бюджетний кросовер Dacia Bigster

01.07.2024   10:11    376

Новий бюджетний кросовер Dacia Bigster обіцяє стати вигідним за ціною та практичним транспортним засобом. Очікується, що авто буде більшим за розмірами за третє покоління Duster і зможе комфортно вмістити до семи пасажирів у своєму просторому салоні. Про це пише mauto.

На YouTube-каналі Digimods Design показали деталі даної моделі. Автори проєкту відтворили своє бачення добре оснащеного кросовера з сучасним дизайном на базі Dacia Duster, втіливши його в сміливі форми та привабливий зовнішній вигляд.

Останні новини:  Skoda вперше показала новий кросовер Elroq


Це аматорський проєкт не пов’язаний з компаніями Renault чи Dacia. Хоча результат вийшов цікавим, проте відомо, що майбутній бюджетний кросовер, який з’явиться на ринку, буде значною мірою відтворювати вигляд прототипу, представленого у 2021 році та буде схожий на збільшений Duster.

Модель Bigster матиме довжину 4,6 метра, що на 30 сантиметрів перевищує розміри Renault Duster. Це зроблено з метою надання додаткового простору для сімох пасажирів. Очікується, що автомобіль отримає ширший кузов для забезпечення більшої просторості салону.

Останні новини:  На фото засвітився новий Toyota RAV4

Раніше з’явилася інформація про те, що базова версія Dacia Bigster буде коштувати приблизно 22 000 євро, що є привабливою ціною, враховуючи її практичність та габарити. Однак ця модель стане найдорожчою в лінійці Dacia до цього часу.


autotheme.info