Померла Ірина Фаріон: всі подробиці загибелі однієї з найвідоміших львів’янок посеред білого дня

20.07.2024   14:48    32

Ірина Фаріон померла. Сьогодні жінка вийшла з підʼїзду, нічого не підозрюючи пішовши у справах, але цей день став останнім для неї.

Надвечір у Львові на вулиці Масарика місцеві мешканці почули стрілянину. Як потім розповіла одна із сусідок, подумали, що почалась тривога, але все виявилось не так. Ірині викликали швидку і її у дуже важкому стані госпіталізували.

Ірина Фаріон померла: всі останні подробиці події

Телеграм-канали повідомляють, що хлопця бачили сусіди. На вигляд досить молодий — всього років 20-25. Приходив зранку у двір. Чатував. Це все тривало близько 2-3 тижнів. Про мотиви не відомо нічого, адже поліція зараз вживає заходів зі встановлення особи та її затримання.

Останні новини:  В Україні офіційно заборонили пальмову олію

Висловився про подію навіть Президент, зазначивши про те, що поліція вживає всіх можливих заходів, аби знайти людину, що обовʼязково понесене відповідальність за скоєне.

Ірина Фаріон померла: всі останні подробиці події

Тим часом мережею шириться також інформація, що на виїзді з міста стали перевіряти автомобілі. Місцеві мешканці також повідомили, що чули стрілянину на вулиці Стрийський. Висунули припущення про те, що це могло бути затримання нападника. Проте, поліція спростувала це.

Лікарі тривалий час боролись за життя відомої філологині. Втім, її душа вже відлетіла до Господа.

Останні новини:  Волонтери передали ЗСУ чергову мобільну майстерню власної розробки

Ірина Дмитрівна Фаріон запамʼяталася, як науковиця, викладачка, людина-енцикопедія, яка, здається, що вивчила про українську геть усе. Вона популяризувала рідну мову з молодих років. У 1996 році здобула ступінь кандидата наук у філології. Чимало часу присвятила викладацькій діяльності. Ніколи не стояла осторонь важливих подій в Україні.





odnaminyta.com

Останні новини:  Лише 4 країни спроможні надавати Україні далекобійну зброю, – Зеленський