Поліція США вперше прийме на “озброєння” допрацьований електропікап Tesla Cybertruck

26.07.2024   00:22    29

Департамент поліції міста Ірвайн, що у Каліфорнії, оголосив, що отримає поліцейський автомобіль Tesla Cybertruck, допрацьований хлопцями з Unplugged Performance.

 

В останні роки електромобілі Tesla стали популярними серед поліцейських департаментів у всьому світі, але особливо в США. На думку багатьох поліцейських, електромобілі Tesla Model Y ідеально відповідають їхнім потребам, водночас різко скорочуючи витрати на пальне та технічне обслуговування.

Останні новини:  Mercedes-Benz зменшить відмінності між автомобілями з ДВЗ та електрокарами

В останні роки компанія Unplugged Performance став головним тюнером автомобілів Tesla, переважно додаючи машинам ще більше потужності та більш виразні елементи кузова. Але нещодавно компанія запустила підрозділ Up.Fit, який повинен перетворювати серійні електромобілі Tesla на поліцейські машини.

Переважно фірма займається модернізацією електричних кросоверів Tesla Model Y, але нещодавно вони представили поліцейський автомобіль на базі Tesla Cybertruck.

Останні новини:  Xpeng представив шестиколісний фургон EREV з вертольотом на борту

На думку експертів, такий проект був радше промокампанією, ніж презентацією цілком робочого проекту. Однак зараз ми бачимо, що департамент поліції Ірвайна оголосив, що він придбав перший поліцейський Cybertruck від Up.Fit. У будь-якому випадку, даний електричний пікап стане першим поліцейським патрульним Cybertruck у США.


autogeek.com.ua