Оновлений Nissan Patrol покажуть до кінця літа

03.07.2024   15:31    563

До прем’єри оновленого Nissan Patrol (Armada) залишається небагато часу, автомобіль спочатку буде з лівим кермом і націлений на ринки США та Європи.

Компанія Nissan раніше повідомляла, що модель надійде у виробництво до 31 березня 2025 року, але американський підрозділ Nissan нещодавно заявив виданню Automotive News, що флагманський позашляховик наступного покоління вийде до кінця літа разом із новим Murano.

Останні новини:  В Україні чоловіка позбавили права керування автомобілем на 56 років: деталі порушення

Про виробничі плани Nissan нещодавно розповіли у підрозділі AMIEO (Африка, Близький Схід, Індія, Європа та Океанія). Тут підтвердили, що протягом наступних двох років на ринок вийдуть чотири нові автомобілі: новий позашляховик, можливо Navara, і середньорозмірний електричний позашляховик. Ще дві моделі поки що суворо засекречені.

Останні новини:  Розсекретили інтер’єр преміального електрокара BAIC та Huawei

Серія Patrol Y62 надійшла у виробництво у 2010 році і вже давно вимагала наступника. У моделі нового покоління бензиновий V8 замінять на V6. У родинному Infiniti QX80 2025 року, представленому в березні, це 3,5-літровий твін-турбо V6. Він видає 336 кВт потужності та 698 Нм крутного моменту і працює в парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Залежно від конфігурації позашляховик постачається із заднім або повним приводом.

Показники на 38 кВт і 138 Нм більше, ніж у атмосферного 5,6-літрового V8 нинішнього Patrol, і на 109 кВт більше, ніж у 3,3-літрового турбодизельного двигуна V6, що встановлюється на конкуруючу модель Toyota Land Cruiser 300.

Останні новини:  Недорогий кросовер VW Tiguan перетворився на Cupra Terramar з крутим дизайном (фото)

Очікується, що новий Nissan Patrol отримає більш сучасний дизайн та технологічне оновлення.


newsauto.com.ua