Марка Karma випустить дві новинки

26.07.2024   05:11    31

Karma Automotive – спадкоємиця збанкрутілого Fisker – оголосила про воскресіння в новому статусі виробника електрокарів класу ультра-люкс минулого року. На заході The Quail, Motorsports Gathering, який відкриється 16 серпня в Каліфорнії, вона привезе дві новинки – шоу-кар GT-UV і ще одну загадкову модель, про яку поки що нічого не відомо.

Karma GT-UV, який показали на парі тизерів, оформлений згідно з новою дизайнерською мовою марки під назвою Comet Line. Судячи із зображень, це буде кросовер (на це вказує й індекс UV – Utility Vehicle) з плавними лініями кузова і широким лобовим склом, схожий на Lucid Gravity.

Останні новини:  Їх випустили лише 300: виявлено рідкісний 24-річний Ford Mustang в новому стані
Karma

Спереду видно фари зі смугою “війок”, що нагадують такі у Hyundai Ioniq 6. По центру розташований підсвічений напис Karma, а зверху, під склом, – дві смуги. Подібний мотив, що разом з оптикою малює на передку перехрестя, застосували на 1200-сильному суперкупе Kaveya, показаному в листопаді минулого року.

Останні новини:  BMW і Toyota спільно розроблятимуть електромобілі на водні

Американська Karma Automotive – наступниця збанкрутілого Fisker Automotive, активи якого 2014 року придбала китайська Wanxiang Group. Цього року Karma відзначає 10-річний ювілей.

У нову лінійку, крім флагманського Kaveya, входить 590-сильний електроседан Gyesera, а також гібрид Revero – переосмислення Fisker Karma. Можливо, злегка оновлений варіант Revero і стане другою новинкою, яку покажуть у серпні, оскільки його прем’єра якраз була запланована на третій квартал 2024 року.

Останні новини:  Рейтинг найкращих перших автомобілів для початківців



nnews.com.ua