Компанія Audi має намір збільшити кількість гібридних автомобілів у модельному ряду

26.07.2024   21:44    30

Таке рішення керівництво німецької марки ухвалило у зв’язку з тим, що перехід на повноцінні електромобілі відбуватиметься довше, ніж спочатку планувалося. При цьому глава бренду Гернот Делльнер повідомив, що, крім гідридів, у найближчі десять років з конвеєрів сходитимуть моделі з класичними ДВЗ і електрокари.

На думку керівництва Audi, розширення модельного ряду гібридів дасть змогу клієнтам бренду простіше перейти на повноцінні електромобілі, поступово відмовляючись від ДВЗ. Бензоелектричні силові установки в поєднанні з новою платформою PPC дозволять гібридним моделям “Ауді” проїжджати на електротязі до ста кілометрів.

Останні новини:  Dongfeng випустив кросовер з запасом ходу 518 км, який коштує дешевше за Duster

Останньою моделлю з ДВЗ у лінійці Audi у 2026 році стане новий кросовер Q7. До 2033 року компанія планує повністю відмовитися від класичних паливних систем. За прогнозами фахівців, попри невеликий спад популярності батарейного транспорту, у наступному десятилітті автовиробники будуть змушені перейти на електротягу.

Останні новини:  Xpeng представив шестиколісний фургон EREV з вертольотом на борту

У лютому минулого року в Toyota заявили, що повний перехід на електромобілі шкідливий для планети. Тоді фахівці заявили, що виробникам необхідно розробляти силові установки різних типів.



nnews.com.ua