Kia вивела на тести стильного суперника VW Golf

26.07.2024   12:00    17

Сімейство Kia K4 розширять, додавши до седана версію у кузові хетчбек. Його прототип виїхав на дорожні випробування, де і був помічений фотошпигунами.

Тестові мули покриті щільним камуфляжем і доповнені фальшпанелями, тому складно розгледіти лінії кузова. Однак точно можна сказати, що він не буде нудним. Адже навіть крізь маскування видно, що в дизайні Kia K4 є елементи EV5 і EV9. У хетчбека капот у стилі черепашки, Y-подібні ДХО з вертикально розташованими фарами і тонкою сполучною світлодіодною смугою.

Останні новини:  Представлений кросовер Honda Pilot Black Edition

Ручки задніх дверей у хетчбека встановлені високо, що надає відчуття дводверності, задні арки сильно розширені, а ліхтарі набули складної форми. Салон нового Kia K4 на шпигунських фото не показали, але інсайдери стверджують, що він аналогічний седану.

Хетчбек комплектуватиметься 2,0-літровим двигуном потужністю 150 к.с. та 1,6-літровий турбомотор на 193 к.с. Зазначається, що його прем’єра відбудеться до кінця року. У Європі K4 може одержати назву Ceed. Як основні конкуренти новинки в компанії називають VW Golf і Opel Astra.



autocentre.ua

Останні новини:  Одна помилка водія під час дощу може призвести до штрафу чи поломки