Karma готує одразу два нові автомобілі

25.07.2024   15:31    28

Компанія Karma Automotive готується представити одразу два нових автомобілі. Зазначається, що дебют новинок повинен відбутися у рамках Motorsports Gathering 16 серпня. За словами представників компанії, нові авто обіцяють стати “проблиском у майбутнє бренду”, тобто ймовірно новинки матимуть певний рівень електрифікації. Компанія тримає подробиці в таємниці, але підтвердила, що однією з таємничих моделей є “GT-UV Design Study”.

Останні новини:  Renault показав рестомод R17

Автовиробник підтвердив, що концепти матимуть нову мову дизайну, відому як Comet Line. Назва та зображення натякають на те, що ми дивимося на елегантний кросовер із широким лобовим склом, яке перетікає у скляний дах.

Ми також бачимо “розрізаний” капот і фари у стилі Hyundai Ioniq 6. До них приєднується підсвічений напис Karma. На жаль, про таємничий другий автомобіль відомо небагато.

Останні новини:  Раритет від Містера Біна: на продаж виставили культовий автомобіль 80-их

Як пояснив на початку цього року президент Karma Маркес МакКаммон, компанія збирається зайняти нішу в секторі надрозкоші, реалізувати свій потенціал, вчасно постачати автомобілі та підштовхнути компанію до більших висот.

“Karma – це не про масовий ринок. Не кожен матиме Karma. Але якщо ми будемо правильно виконувати свою роботу, ми станемо автомобілем, про який кожен мріє”, – додав МакКаммон.



autogeek.com.ua

Останні новини:  На український ринок може вийти дешевий кросовер із багатим оснащенням