Infiniti замінила двигун кросоверу QX60

25.07.2024   15:00    21

Кросоверу Infiniti QX60 замінили двигун. Замість «атмосферника» V6 3.5 на модель почали встановлювати 2-літрову «четвірку» VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення (272 к.с., 388 Нм) в парі з 9-ступеневою автоматичною коробкою передач ZF.

Салон, як і раніше, трирядний: з сімома або шістьма місцями. Передні крісла зроблені за технологією Zero Gravity, що знижує втому під час тривалих поїздок. Сидіння другого ряду нахиляються та зсуваються для полегшення доступу до третього ряду. Стандартне оснащення включає мультимедіа Infiniti InTouch з сенсорним дисплеєм діагоналлю 12,3 дюйма, бездротову зарядку та п’ять USB-портів.

Останні новини:  На продаж виставили унікальний український спорткар Proteros Blade Nagual

Список електронних асистентів теж немаленький: функція екстреного гальмування з детекцією пішоходів, система запобігання фронтальним зіткненням, контроль поперечного трафіку з автоматичною зупинкою, моніторинг «сліпих зон», стеження за смугою та автоматичне дальнє світло. За доплату пропонують систему розпізнавання дорожніх знаків та напівавтопілот ProPILOT Assist.

На всі QX60 ставлять радіатор трансмісії, що дозволяє буксирувати причепи масою до 2,7 тонни.

Останні новини:  Mercedes-Benz зменшить відмінності між автомобілями з ДВЗ та електрокарами

Ціни на кросовер в США стартують з 50 200 доларів за машину з переднім приводом і з 52 200 — за повнопривідний варіант. Найдорожчий QX60 Autograph оцінили у 66 150 доларів. Також для кросовера у версії Luxe відтепер доступний пакет Black Edition, до якого увійшли 20-дюймові глянсові чорні колеса, чорний декор і стеля.

Останні новини:  Автоексперти пояснили, в яких коробках корисно використовувати режим N, а в яких – ні


avtomir.ua