Як зараз живе співачка Алла Кудлай

16.06.2024   05:00    648

Вона була неймовірно популярною за часів Радянського Союзу, і її пісні, зокрема “Красива жінка незаміжня”, стали справжніми хітами, що об’єднували мільйони шанувальників.

Недооцінений талант

У нещодавньому інтерв’ю на каналі Rostyslove Production Кудлай відверто розповіла про те, як живе зараз. Попри те, що творчий шлях був сповнений успіху та популярності, нині співачка зізнається, що її пенсія настільки мізерна, що вона навіть соромиться назвати її розмір.

Розкриваючи подробиці своєї фінансової історії, Алла Кудлай зізналася, що офіційні заробітки в Радянському Союзі були, м’яко кажучи, досить скромними. За будь-який концерт не залежно від кількості народу, їй та іншим артистам платили 12 рублів 50 копійок. Тому доводилося давати від 4 до 7 концертів на день. То був тяжкий труд за ради того, щоб просто підтримувати себе та свої родини.

Останні новини:  Надя Дорофєєва в екстраміні показала пристрасть на відео з відомим танцівником

Згадала співачка й про те, як з нею розплачувалися за концерти у селах Голови колгоспів бартером: в автобус, який вивозив артистів завантажували по 5-6 поросят.

Після того, як Україна стала незалежною державою, виконавиця сподівалась, що така ситуація зміниться. Особливо коли до верховної ради приходили працювати її колеги, але то було марно. Основний дохід їй приносили виступи за кордоном, де багаті емігранти неформально підтримували її фінансово, розуміючи, що такий талант є недооціненим на батьківщині.

“Вони запрошували мене у кімнату, де цього не міг бачити спостерігач, який був закріпленим за артистами, і просто клали у сумку купу доларів”,- пригадує пані Алла.

В ті часи вона могла заробляти великі суми, однак ці гроші не враховувалися офіційно, що вплинуло на розмір її пенсії сьогодні.

Останні новини:  Блейк Лайвлі вийшла у світ в джинсах за 15 тисяч фунтів стерлінгів

Сьогодні Алла Кудлай живе скромно у Києві разом із сином. Відомо, що вона зустрічалась з генералом з росії, але зараз цей зв’язок жінка розірвала.





odnaminyta.com