У піджаку без коміра та з новою зачіскою: Олена Зеленська показала трендовий діловий образ (фото)

28.06.2024   06:40    3006

Олена Зеленська взяла участь у відеоконференції, присвяченій навчанню українських дітей в умовах війни. Перша леді зачарувала Мережу новим діловим луком, який вибрала для заходу.

Дружина українського президента поспілкувалася по відеозв’язку з головою директорату освіти та навичок ОЕСР – міжурядової організації зі сприяння економічному та соціальному добробуту людей у ​​світі. Із Андреасом Шляйхером Олена Зеленська обговорила питання навчання в Україні та Всеукраїнську програму ментального здоров’я.

Останні новини:  У бежевій сукні та крислатому капелюсі: королева Максима на заході в Утрехті (фото)

«Приємно було почути від такого фахівця, як пан Шляйхер, високу оцінку нашої програми ментального здоров’я: він переконаний, що тепер не лише Україні, а й в України є чого повчитися іншим країнам. Тож сподіваюся, що завдяки спільним зусиллям родин, школи, держави, наших закордонних друзів підтримаємо та зміцнимо наших дітей для подальшого мирного і щасливого життя», — зазначила перша леді.

У піджаку без коміра та з новою зачіскою: Олена Зеленська показала трендовий діловий образ

Для участі у відео-конференції Олена обрала стримане ділове вбрання. На жаль, на фото можна побачити лише верхню його частину – чорний піджак із круглим вирізом та без коміра, який нагадує класичні жакети від Chanel. Образ Зеленська доповнила невеликими золотими сережками та підвіскою з мініатюрних намистин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Останнім часом дружина президента з’являлася на публіці з розпущеним волоссям або покладеним у елегантний пучок, а цього разу вона прибрала волосся у низький «хвостик» на потилиці, зробивши бічний проділ.

Останні новини:  Анна Саліванчук у звабному купальнику покрасувалася на узбережжі Греції (фото)