Обгортання ніг харчовою плівкою для догляду за шкірою, що тріскається

30.06.2024   17:40    274

Харчова плівка має безліч застосувань і використовується не лише для пакування харчових продуктів. Один із менш відомих способів — це обгортання ніг.

Ідея тільки здається дивною та безглуздою. Насправді ефект дивовижний. Ви помітите зміни після першого застосування.

Обгортання ніг харчовою плівкою — швидкий і ефективний метод догляду за шкірою в домашніх умовах. Завдяки йому вам буде легше боротися з сухою шкірою, що тріскається. Плівка виступить у ролі натуральної пов’язки та додатково посилить дію косметичних засобів.

Останні новини:  Чим підживити перець та помідори під час дозрівання

П’ятки та стопи ніг — місця, догляд за якими часто нехтують. Хоча про них забувати не варто. Регулярне втирання кремів не лише покращує зовнішній вигляд шкіри ніг, а й впливає на наш комфорт. На жаль, більша частина продукту зазвичай вбирається в шкарпетки або постільну білизну, тому він не може подіяти належним чином. А ось плівка може запобігти цьому.

Помивши і намазавши ноги кремом, варто обернути їх харчовою плівкою і лише потім надягати шкарпетки. Ця процедура глибоко зволожує, живить та живить шкіру. Замість крему також можна використовувати вазелін чи олію.

Останні новини:  Які знаки зодіаку з легкістю підкорюють своїй волі інших

Залишіть плівку щонайменше на 15 хвилин. Потім ви можете збільшити цей час на кілька годин. Однак пам’ятайте, що не варто переборщувати з цією процедурою. Шкіра стоп повинна дихати і її не можна туго обмотувати плівкою.


ua-vestnik.com