Меган Фокс раптово з'явилась на публіці з колишнім

30.06.2024   16:00    429

У 2022 році голлівудська актриса Меган Фокс побралася з музичним виконавцем Колсоном Бейкером. Через два роки вони розірвали заручини. Статус їхніх стосунків продовжує залишатися загадкою, пише Page Six.

Цього тижня 38-річна зірка екрану раптово з’явилася на публіці із 34-річним музикантом. Пару помітили у Фармінгтоні на місцевому курорті Nemacolin. Меган та Колсон відвідали святкування літнього сонцестояння. Репер був у чорному піджаку та штанах з принтом. Фокс була в піджаку в тонку смужку, високих гольфах в сіточку, підв’язках і туфлях-човниках з гострим носом.

Останні новини:  Як виглядає 75-річна Алла Пугачова зараз

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Megan Fox News! (@sourcemeganfox)




Судячи з вигляду актриси, вона вирішила повернутися до своєї фірмової зачіски. Темні локони знаменитості спадали на плечі. Раніше голлівудська актриса пофарбувала волосся у рожевий колір та підстриглася.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Megan Fox News! (@sourcemeganfox)

Фокс почала зустрічатися з Бейкером у 2020 році після завершення зйомок кінофільму «Опівночі у високій траві». Про заручини пара оголосила на початку 2022 року. Для скріплення спілки вони випили крові один одного. На початку весни 2024 року актриса повідомила журналістам про розрив заручин.

Останні новини:  Стало відомо, скільки Кейт Міддлтон витратила на одяг в минулому році