Південь Франції на кілька годин лишився без світла

24.06.2024   07:51    769

Рейси швидкісних потягів зупинили до відновлення нормального постачання.

Близько 120 тисяч споживачів у районах довкола Бордо на понад дві години залишились без світла, у Бордо згасли світлофори і зупинились трамваї.

Південь Франції на кілька годин лишився без світла

Фото: Getty Images

На півдні Франції у департаменті Жиронда понад 100 тисяч споживачів залишились без електропостачання і призупинявся рух поїздів через проблему у мережі, повідомляє AFP.

Останні новини:  Нідерландська Defenture розробляє автомобіль з 120-міліметровим мінометом Viper Light: створений на основі досвіду ЗСУ

Несправність невстановленого характеру, яка запустила автоматичне переведення високовольтної лінії у «безпечний режим», сталась невдовзі після 8 години ранку.

Через цей інцидент близько 120 тисяч споживачів у районах довкола Бордо на понад дві години залишились без світла. У Бордо згасли світлофори і зупинились трамваї.

Це також вплинуло на рух швидкісних поїздів та електричок у регіоні – рейси зупинили до відновлення нормального постачання.

Оператор повідомив про відновлення живлення близько 11 години ранку. Поїзди далекого прямування, які мали відправлятися або прибувати у Бордо в період відсутності електроенергії, прибувають із запізненням від 20 хвилин до 2,5 годин.

Останні новини:  У Німеччині проти переговорів із Росією щодо війни в Україні


korrespondent.net