Milrem демонструє безпілотні транспортні засоби, які оснащені передовими системами зброї

18.06.2024   13:15    33

На вітрині представлено вісім безпілотних автомобілів THEMIS, чотири з яких оснащені передовими системами зброї від провідних постачальників технологій, таких як KONGSBERG, Thales, Leonardo та FN Herstal.

Бойові безпілотники THEMIS утворюють передову лінію роботизованих систем (FLOR), призначених для боротьби з ситуаціями високого рівня загрози без ризику для людських життів. Патрік Шеферд, директор з продажу Milrem Robotics:

«Бойові БПЛА THEMIS гарантують, що перший контакт відбувається без крові, дозволяючи командирам виявляти загрози та впоратися з ними до втручання людини», — пояснив директор.

Одним із ключових моментів роботів є 2-трубна ракетна установка FZ602 від Thales Belgium, інтегрована в платформу THEMIS. Ця система демонструється поряд із PROTECTOR RS4 від KONGSBERG, найпопулярнішою дистанційною системою озброєння (RWS) у світі. Крім того, KONGSBERG представляє безпілотник THEMIS Combat, оснащений PROTECTOR RS6, який має 30-мм гармату M230 LF.

Платформа THEMIS із легкою дистанційною збройовою станцією HITROLE (RWS) Leonardo вперше демонструється публічно після її анонсу в жовтні 2023 року. Ця система, разом з іншими представленими, підкреслює універсальність і розширені можливості UGV THeMIS:

«Безпілотні бойові машини, такі як THEMIS Combat, змушують ворогів розкривати свої позиції за допомогою роботизованої системи, таким чином підвищуючи ефективність пілотованих засобів і зменшуючи втрати», — додав Шеперд.

Експонований разом із Thales UGV — THeMIS Observe, призначений для розвідки і спостереження. Він оснащений deFNder Light RWS від FN Herstal, в який можливо інтегрувати кулемети калібру до 7,62 мм.

Останні новини:  Raiffeisen Bank поскаржився, що російський суд заблокував йому продаж бізнесу в РФ


wheel-news.com