Аліна Гросу приголомшила зізнанням про свого чоловіка

16.06.2024   18:00    273

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила зізнанням про свого чоловіка та екс-обранців. Вона вперше порівняла їх на публіку і зробила висновок.

Тривалий час публіка вважала, що Аліна Гросу у поїхала до Сполучених Штатів Америки вже у статусі вільної жінки. Зокрема, артистка сама говорила про те, що не потрібно було робити свої стосунки з Романом Полянське публічними. І мовляв, шкодує про це.

Однак зараз фанати впевнені, що тим таємничим чоловіком, за якого вона вийшла заміж і є Роман. Зокрема про це говорять певні ознаки його зовнішності, які помітні неозброєним оком.

Останні новини:  Девід Бекхем відповів на звинувачення у невірності відвертим відео

Аліна в свою чергу не поспішає розповідати правду про те, що відбувається з нею, з ким вона пов’язала своє життя та інші деталі.

Артистка записує пісні, насолоджується життям, активно фотографуються та веде особистий блог соціальній мережі Instagram. І саме там, вона нещодавно зробила ще одне вельми неочікуване зізнання. За її словами, усі її колишні чоловіки не дотягують, а пізніше стало відомо, що вона мала на увазі, ніби вони не дотягують до її батька, який дав їй все.

Варто відзначити, що у Аліни Гросу дійсно дуже люблячий тато. Відомий у вузьких колах бізнесмен свого часу влаштував для спадкоємиці романтичну казку, за яку заплатив чималі кошти, навіть не дивлячись на той факт, що у щасливий кінець цих стосунків не вірив.

Останні новини:  Хейлі Бібер в короткій сукні зловили папараці на побаченні із Джастіном Бібером у Нью-Йорку

Аліна Гросу розповіла, що думає про усіх своїх чоловіків

Співачка розповідала, що її батько попереджав дії на рахунок її колишнього чоловіка Олександра Комкова, і знав, що з цього добра не буде. Однак, дав їй повне право розпоряджатися своїм життям, як вона захоче, повністю її підтримав у її рішеннях і оплатив весілля.

Останні новини:  Ельза Патакі виглядала неймовірно молодо під час прогулянки

Зараз Аліна Гросу щаслива у шлюбі і навіть говорить про поповнення в сім’ї. Співачка готова народити дитину, але поки що не зізнається, коли планує це зробити, і кого хоче: хлопчика чи дівчинку.

Роман Полянський тим часом продовжує ховатися від публіки, не проявляє жодної активності в Інстаграм, але все частіше обговорюється пресою.


elegantwoman.kyiv.ua